Cum functioneaza platforma noastra

Platforma sigura, inovatoare si usor de utilizat pentru cumpararea si vanzarea de servicii freelance online.Cumparatori

Fie ca aveti nevoie de o sigla conceputa pentru noul dvs. site web, fie de un prezentator video care sa va ajute sa va prezentati compania potentialilor clienti, sau chiar un profesor care sa va ajute cu sarcinile scolare, sunteti la locul potrivit. Pentru tot ceea ce nu stii sa faci singur sau pur si simplu nu ai timp, freelancerii E Freelance Romania iti stau la dispozitie.

1) Gasiti un serviciu de care aveti nevoie

Comparati preturile, portofoliile, timpul de livrare, evaluarile si recomandarile comunitatii pentru a gasi un vanzator care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Daca aveti o intrebare specifica, trimiteti-le pur si simplu o intrebare prin intermediul platformei. De asemenea, puteti posta o cerere.

3) Urmariti tranzactia

Schimbati fisiere si feedback cu vanzatorul prin intermediul conversatiei integrate si al sistemului de gestionare a tranzactiilor. Vanzatorul va livra serviciul intr-un interval de timp specificat.

5) Cerere de modificare

Daca dintr-un anumit motiv nu sunteti multumit de munca livrata, puteti continua si solicita modificari, iar vanzatorul dvs. va face modificarile solicitate.

2) Trimiteti datele dvs.

Fiti cat mai detaliat posibil, astfel incat vanzatorul sa va poata oferi serviciul de calitate pe care il asteptati. Plata dvs. este pastrata in siguranta pana cand confirmati ca serviciul este efectuat in mod satisfacator.

4) Serviciu livrat

Dupa ce sunteti multumit de serviciul prestat si livrat, puteti marca tranzactia ca fiind finalizata si ne vom asigura ca vanzatorul este platit. Ajutati comunitatea lasand un feedback pentru vanzator.

6) Evaluati-va vanzatorul

Dupa finalizare, va rugam sa evaluati si sa oferiti feedback despre vanzatorul dvs. Acest lucru va ajuta la informarea deciziilor altor cumparatori care cauta prin Servicii.

Vanzatori

E Freelance Romania va ofera posibilitatea de a transforma cunostintele, talentul, abilitatile sau un hobby intr-o sursa de venit permanenta sau temporala. Suntem aici pentru a oferi securitate, confidentialitate, comoditate si plati in timp util, astfel incat sa puteti continua sa faceti ceea ce va place cel mai mult. Deci, aduceti talentul si vom face castigul sa vina cat mai rapid la dumneavoastra.

1) Postati un serviciu

Postati un serviciu care sa fie in concordanta cu abilitatile dvs. Fiti cat mai specific posibil, astfel incat potentialii dvs. clienti sa stie exact ce primesc pentru banii pe care sunt dispusi sa-i plateasca.

3) Construieste-ti reputatia

Asigurati-va ca tratati toti clientii la fel si incercati sa oferiti cel mai bun serviciu posibil, indiferent de valoarea tranzactiei. Clientii multumiti va vor recomanda prietenilor lor.

2) Comunicati prompt

Raspundeti la intrebarile clientilor, precum si la solicitarile de oferte personalizate, intr-un timp rezonabil. O comunicare buna este o conditie prealabila pentru cooperarea de succes.

4) Date precise de livrare

Incercati cat mai mult posibil sa livrati comenzi in termenele de livrare prestabilite. Cumparatorii tind sa anuleze odata ce o comanda trece data livrarii. Un lucru negative pentru profilul dumneavoastra.

© Copyright E Freelance, 2021. Toate drepturile rezervate. Designed & Developed By Atelier de Web.